Очаква се Рейчъл Рийвс да разкрие дупка от близо 20

...
Очаква се Рейчъл Рийвс да разкрие дупка от близо 20
Коментари Харесай

Рейчъл Рийвс се готви да разкрие недостиг от 20 милиарда паунда в плановете за финансиране на правителството на Обединеното кралство

Очаква се Рейчъл Рийвс да разкрие дупка от близо 20 милиарда паунда в обществените финанси, до момента в който държавното управление упреква консерваторите в това, което съгласно него е „ неуспех “ да ръководи вярно държавните финанси. 

В понеделник канцлерът ще очертае резултатите от одит на дефицита в проектите за финансиране, който се чака да проправи пътя за нараствания на налозите тази година. 

Цифрата от към £20 милиарда, която може да се промени с продължение на работата, съставлява годишна бездна сред приходите и уговорките за финансиране в области като леговище и възнаграждение в обществения бранш. 

„ Това стартира да повдига капака навръх това, което направиха “, сподели източник от Лейбъристката партия.

„ В понеделник английската общност най-сетне ще види същинския мащаб на вредите, които консерваторите нанесоха на обществените финанси “, сподели източникът. „ Те харчеха парите на данъкоплатците сякаш няма на следващия ден, тъй като знаеха, че някой различен ще би трябвало да вземе сметка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР