Очаква се Realme скоро да пусне сериите Realme 13 Pro

...
Очаква се Realme скоро да пусне сериите Realme 13 Pro
Коментари Харесай

Появиха се подробности за перископната камера на Realme 13 Pro+

Очаква се Realme скоро да пусне сериите Realme 13 Pro и Realme GT 6. Надеждният лейкър Digital Chat Station разгласява няколко известия в Weibo, които разкриват основни детайлности за двата телефона.

Гореспоменатата обява на DCS в Weibo допуска, че серията Realme 13 Pro ще включва нова перископна телефото камера Sony IMX882 с 3x оптично нарастване, заменяйки обектива OV64B, който беше разполагаем в Realme 12 Pro+. Това значи, че Realme 13 Pro+ ще се предлага с камерата IMX882, която има перископно нарастване. Това ще означи дебюта на този вид камера в телефон от междинен клас — функционалност, която преди беше извънредна единствено за флагманските модели.

Други данни разкриват, че Realme 13 Pro и 13 Pro+ ще се оферират в конфигурации с 8 GB RAM + 128 GB непрекъсната памет, 8 GB RAM + 256 GB непрекъсната памет и 12 GB RAM + 256 GB непрекъсната памет и 12 GB RAM + 512 GB непрекъсната памет. 13 Pro ще се предлага в цветовете Monet Gold, Monet Purple и Sky Green, до момента в който Pro+ ще е наличен в цветовете Monet Gold и Emerald Green. Останалите детайлности по отношение на серията към момента се пазят в загадка, само че в случай че ни следите постоянно ще научите първи за тях.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР