Очаква се от новия сезон на LEC да видим завръщането

...
Очаква се от новия сезон на LEC да видим завръщането
Коментари Харесай

Големи имена може да се завърнат в LEC

Очаква се от новия сезон на LEC да забележим завръщането на двама от най-силните бот лейнъри, които в миналото са стъпвали в сървърите на Стария континент. Европейското състезание по League of Legends следващата година евентуално ще посрещне два нови тима, като влизането на Team Heretics на мястото на Misfits е към този момент публично. Очаква се и Astralis да завърши с най-високото равнище на LoL, а кандидат №1 за мястото на датскта организация е Karmine Corp. 

Именно Karmine Corp е задачата на Стивън " Hans sama " Лив, който желае да се върне в Европа, откакто неговият Team Liquid не съумя да се класира за Worlds, а след това и показа, че възнамерява да възобнови редиците си за 2023 година.

Като бот лейнър на френския клуб сега играе огромното име в европейския LoL - Мартин " Rekkles " Ларсен. Очаква се шведът, който неотдавна бе и водещ на финалите на LEC, да отстъпи мястото си на Hans Sama, а той самият да потърси слевдащото си премеждие, евентуално още веднъж в обичания си шампионат на Европа. 

В Kcorp шведът получава по 500 000 евро годишно до 2023 година, а прехвърлянето му от G2 струваше на отбора още един милион.

Снимка: Riot Games
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР