Очаква се до дни с Лудогорец да парафира централен защитник.

...
Очаква се до дни с Лудогорец да парафира централен защитник.
Коментари Харесай

Лудогорец привлича нов защитник

Очаква се до дни с Лудогорец да парафира централен бранител. Преговорите са в напреднала фаза, оповестява " Тема спорт ".

Разградчани би трябвало да привлекат и вътрешен полузащитник. Спортният шеф Георги Караманджуков към този момент разгласи, че се чакат два входящи прехвърлянето. Най-сериозна е потребността от играчи в средата на терена. Такъв към този момент бе притеглен - полякът Якуб Пьотровски от Фортуна Дюселдорф (Втора Бундеслига).
 Почивка в Лудогорец
Почивка в Лудогорец

" Орлите " получиха два дни отмора от Анте Шимунджа

Лудогорец към този момент стартира подготовка за първия дуел с Жалгирис от плейофа за влизане в групите на Лига Европа. Срещата е на 18 август (четвъртък) от 20:45 часа. Старши треньорът Анте Шимунджа няма да може да разчита на тримата изгонени в реванша с Динамо Загреб - Жан Карничник, Доминик Янков и Рик Джонатан.

След изтърпяна глоба в състава ще се завърне Бърнард Текпетей. Това значи, че Кирил Десподов може още веднъж да седне на пейката. Очевидно националът има разминавания със словенския експерт. След мача в Хърватска крилото съобщи, че към този момент е здрав, само че не знае за какво получава малко игрово време.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР