Очаква се до часове да бъде подписано коалиционното споразумение между

...
Очаква се до часове да бъде подписано коалиционното споразумение между
Коментари Харесай

ПП, БСП, ИТН и ДБ подписват коалиционно споразумение до часове?

Очаква се до часове да бъде подписано съдружното съглашение сред „ “,, „ “ и „ “.

Това стана ясно от думите на Андрей Гюров от Политическа партия пред БТВ, който изясни, че документът ще бъде реалност преди началото на 47-ото Народно заседание, което стартира работа на 3 декември. В момента текат лидерските договаряния. Относно оповестената информация за структурни промени в Министерски съвет и ротация на ръководителя на Народното събрание, Гюров разяснява, че това е информация, която на този стадий не могат да разясняват.

„ Досегашните договаряния, които организирахме, не включват дискутиране на персони, тъй че това е нещо, което сега се дискутира. В момента всичко е на масата. Ние нямаме спомагателна информация по какъв начин ще протекат договарянията. Надяваме се водачите да се спогодят и да има настояща формула за съставяне на държавно управление в най-скоро време ", добави депутатът.

Относно възможна ротация на ръководителя на Народното събрание, Гюров уточни, че това е концепция, която работи на други места: „ Тук по-важно е, кои са хората, които биха взели участие в тази ротация. На този стадий това е към момента концепция, която се разисква “.

Гюров разяснява и препоръчаният служебния кабинет Бюджет 2022. По думите му той мъчно ще бъде признат в този му тип, тъй като се чакат структурни промени в Министерски съвет. „ Проведохме доста съответни договаряния по отношение на бюджетната политика, там имаме съглашение, което съдържа 43 точки и бюджетни правила. То планува приемане на бюджета за 2022 година до края на януари месец “, напомни Гюров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР