Очаква се днес прокуратурата да реши - дали да повдигне

...
Очаква се днес прокуратурата да реши - дали да повдигне
Коментари Харесай

Очаква се прокуратурата да реши какви ще бъдат обвиненията след акцията в БФС

Очаква се през днешния ден прокуратурата да реши - дали да повдигне обвинявания на някой от арестуваните петима души при вчерашната акция на ГДБОП в централата на Българския футболен съюз в Бояна.

До късно нощес арестуваните бяха разпитвани от проверяващите за корупция, уговаряне на мачове и операция на спортни събития. По информация на Българска национална телевизия измежду разпитваните е бил и ръководителят на съдийската комисия Йордан Сталев. Акцията стартира час откакто стана ясно, че Борислав Михайлов се отдръпва от президентския пост във футболния съюз.

Оставката му стана факт след искане от страна на премиера Бойко Борисов и предписание държавното управление да прекрати всевъзможни връзки със съюза, до момента в който той се оглавява от Михайлов. До напрежението се стигна след кошмарната загуба на националите с 6 на 0 от Англия и интернационален скандал поради расистки прояви на стадиона. Заради тях УЕФА стартира наказателна процедура против България. А медиите на острова дефинираха случилото се в София като непоносимо.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР