Очаква се днес прокуратурата да поиска постоянен арест на близнаците,

...
Очаква се днес прокуратурата да поиска постоянен арест на близнаците,
Коментари Харесай

След убийството в Цалапица: Съдът решава дали да остави в ареста задържаните близнаци

Очаква се през днешния ден прокуратурата да изиска непрекъснат арест на близнаците, задържани по случая с убийството на Димитър Малинов в Цалапица. И довечера в селото ще има митинг с гледище 19-годишните братя да бъдат упрекнати като съучастници в тежкото закононарушение, а освен като укриватели.

Днес от Окръжната прокуратура потвърдиха за Българска национална телевизия, че автомобилът, сниман на камерите в нощта на убийството, е точно на фамилията на близнаците.

" Автомобилът е благосъстоятелност, фамилна благосъстоятелност, по-точно е регистриран на бащата на тези две момчета. Известно е кой го е управлявал, едно от тези лица. При всяка смяна на събитията и на обстоятелствата, които ние установим по делото, ще бъдат предявени и други обвинявания, стига да имаме такива доказателства, все още изрично няма такива, няма данни за присъединяване на друго лице в това закононарушение ", съобщи Ваня Христева, областен прокурор на Пловдив.

" Синът ми наричаше даже единия от близнаците " брат ", денем са били дружно, помагал му, въобще не е подозирал какво го чака ", описа Атанаска Бакалова, майка на Димитър.

" Моето виждане е, че са съучастници в това закононарушение. Смъртната присъда я няма, доживотна присъда без право на подмяна ", добави Недялко Малинов, татко на Димитър.

Вижте още в директното включване на Галена Паскова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР