Очаква се днес американският президент Джо Байдън да обяви официално,

...
Очаква се днес американският президент Джо Байдън да обяви официално,
Коментари Харесай

Само гледайте: Очаква се днес Джо Байдън да обяви кандидатурата си за втори мандат

Очаква се през днешния ден американският президент Джо Байдън да разгласи публично, че ще се кандидатира за втори мандат. Той ще бъде най-възрастният претендент за президент - на 80-годишна възраст.

" Очаквайте новината ", съобщи Байдън пред кореспонденти в Белия дом. Очаква се президентът да разгласява видеопослание, обявявайки кандидатурата си, тъкмо както го направи и преди 4 години. След серия от огромни законодателни победи и основни моменти на външнополитическата сцена Джо Байдън няма действителен съперник за номинацията на Демократическата партия. Очаква се в хода на акцията да има акцент върху напредналата му възраст.

Ако завоюва втори мандат, той ще навърши 86 години в края му. През февруари медицински обзор откри, че Байдън може да извършва отговорностите си, макар възрастта. Проучване на Ен Би Си от уикенда демонстрира, че 70% от американците, както и 51% от демократите, считат, че той не би трябвало да се кандидатира. На всички подозрения за възрастта Байдън дава отговор малко - " Само гледайте! ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР