Очаква се бившият посланик на САЩ Ники Хейли да прекрати

...
Очаква се бившият посланик на САЩ Ники Хейли да прекрати
Коментари Харесай

Ники Хейли се отказва от надпревара с Тръмп на първичните избори

Очаква се някогашният дипломат на Съединени американски щати Ники Хейли да приключи присъединяване си в първичните избори, оставяйки Доналд Тръмп като единствен претендент на републиканците за президентската номинация, предават американските медии.

Тя няма да разгласи през днешния ден, че поддържа някогашния президент Доналд Тръмп, осведомят източници на Си Ен Ен, осведомени с проектите ѝ.

Вместо това Хейли ще призове Тръмп да заслужи поддръжката на гласоподавателите, които са я подкрепили. Този проект наподобява оставя опция тя да поддържа Тръмп преди общите избори през ноември, заяви БГНЕС. 

Хейли се трансформира в единствения противник на някогашния президент Доналд Тръмп в първичната акция на републиканците и до момента в който той реализира победа в 14 от 15-те надпревари в " супер вторника ", тя осуети възможна чиста победа, като завоюва във Върмонт.

Във всички първоначални избори на републиканците в " супер вторник " Хейли завоюва единствено 43 от републиканските делегати, до момента в който Тръмп завоюва 764.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР