Очаква се автомагистрала Тракия да бъде отворена за движение на

...
Очаква се автомагистрала Тракия да бъде отворена за движение на
Коментари Харесай

Магистрала Тракия ще е затворена до обяд

Очаква се автомагистрала " Тракия " да бъде отворена за придвижване на коли през днешния ден по обяд, заяви пресцентърът на регионалната
администрация в Бургас.

Към момента автомагистралата е затворена в правата Бургас - Карнобат. Автомобилите могат да употребяват пътя през Петолъчката.

Ришки проход е отворен за всички коли. Пътят Миролюбово - Каблешково - също. Дюлински проход обаче е затворен за всички транспортни средства.

От регионалната администрация оповестиха още, че през миналото денонощие по цялата републиканска пътна мрежа са работили над 160 машини. Използвани са стотици тонове пясък и сол.

Днес е неучебен ден за децата в общините Айтос, Бургас, Камено, Несебър и Средец, а в общините Карнобат, Малко Търново, Поморие, Созопол и Сунгурларе ваканцията продължава и на 2 март. 

Междувременно бТВ заяви, че пасажерите на влака София-Бургас бедстват на студено, откакто той е спрял ненадейно в полето край Айтос към 5 ч. тази заран. В момента, в който е спрял влакът, е спряло и отоплението в седемте вагона, оплака се пасажерът Ивайло Симеонов пред " Тази заран ". От пресцентъра на БДЖ по-късно оповестиха, че се касае за спряло зареждане в контактната мрежа. От Бургас е изпратен дизелов локомотив, който да прибере пасажерите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР