Очаква ни сравнително топла зима, каза в предаването „Тази сутрин”

...
Очаква ни сравнително топла зима, каза в предаването „Тази сутрин”
Коментари Харесай

Обрат! Климатолог вещае топла зима. Кога ще вали сняг?

Очаква ни относително топла зима, сподели в предаването „ Тази сутрин” по bTV климатологът доцент доктор Георги Рачев. Има разнобой дали ще е с естествени превалявания, или с по-малко превалявания, добави той. Снежно злополучие като това, което ни сполетя през януари, не се чака, акцентира той.

По думите му скоро се чака захлаждане, което обаче няма да е съдбовно, а просто ще достигнем естествените температури за края на месец ноември.

От идващия понеделник ни чака много по-хладно време. На 19 и 20 ноември е допустимо в Западна България да забележим и първите снежинки, сподели още д-ц. доктор Георги Рачев.

Климатологът дефинира информацията за облак с радиация като подправена вест. „ Нищо необичайно няма в облака. Специалистите обясниха, че не може да има повреда в АЕЦ, тъй като би трябвало да има и йод, и цезий. Това е радиоактивен детайл, който се демонстрира при производството на платина или произведения от платина”, сподели той.

„ Стойностите са надалеч под нормите, които са рискови за човешкото здраве. Усещат го единствено уредите. Така и не стана ясно от кое място се е появил, само че той към този момент не съществува”, акцентира доцент доктор Георги Рачев.
тагове климатолог топла зима доцент Георги Рачев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР