Очаква ни слънчево време днес. Ще духа слаб, след обяд

...
Очаква ни слънчево време днес. Ще духа слаб, след обяд
Коментари Харесай

Слънчево време днес, градусите тръгват нагоре

Очаква ни слънчево време през днешния ден. Ще духа слаб, след обяд в Дунавската низина до сдържан вятър от северозапад. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, а оптималните - сред 16° и 21°. В София минимална температура към минус 1°, оптималната - към 17°, оповестиха от

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за март.

Над Черноморието

ще е слънчево със слаб вятър от северозапад. Максимални температури на въздуха: 14° и 16°. Температурата на морската вода е 4°-5°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините

ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан северозападен, по билата и краткотрайно мощен север-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 7°, на 2000 метра - към 0°.

В петък

от североизток на югозапад ще има краткотрайни, само че обилни нараствания на облачността и тук-там в източната половина от страната ще превали слаб дъжд. Вятърът ще е от северната четвърт, ще се усили и за малко ще нахлуе относително леден въздух. Дневните температури ще са в по-широки граници: от 9°-10° в Североизточна България до 15-18° в западните региони и Горнотракийската равнина.

През нощта против събота

вятърът сензитивно ще отслабне, в западната половина от страната и ще стихне. Облачността ще намалее и денем още веднъж в цялата страна ще е най-вече слънчево. Вятърът ще е със западна съставния елемент, ще бъде слаб. Максималните температури в множеството места ще са сред 11° и 16°.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР