Очаква ни най-вкусния и сладък“ тематичен укенд – Сладоледения

...
Очаква ни най-вкусния и сладък“ тематичен укенд –  Сладоледения
Коментари Харесай

Очаквайте Сладоледена улица и Сладоледено градче в два от предстоящите тематични уикенда на Община Бургас

Очаква ни " най-вкусния и сладостен “ тематичен укенд – " Сладоледения уикенд “! Пригответе се за три дни - от 22 до 24 юли, в които ще можете да се отдадете на сладоледени изкушения и да намерите хладина в летните горещини.

Седем са участниците, които ще ни предложат както обичайни сладоледи, по този начин и нетрадиционни занаятчийски ледени съчетания от аромати, текстури и усети. Това са познатите ни Raffy ice cream, сладоледи " Cremona ", сладоледи " Нестле ", " Yellow cat gelato “, сладоледен салон " Gelati ", слодоледи и гофрети Maggic bubles и Ice cream salon Clio.

Повечето от тях са позиционирани на ул. " Алеко Богориди “ и самобитно образуват нашата градска " сладоледена уличка “. Конкретното местонахождение на джелатирите ще може да намерите тук https://bit.ly/burgas-weekend

Във витрините на нашите участници ще откриете от желаните сладоледи със сладко от българска роза, с усет на чийзкейк и лимонен къс, разнообразни сорбета, веган и био сладоледи. Няма да липсват и изненади измежду ледените лакомства.

Допълнително Raffy ice cream, " Yellow cat gelato “, " Cremona " и Ice cream salon Clio, в дните на уикенда, афишират " Happy hours “, в които най-ненаситните фенове на сладоледа ще могат да си разрешат да похапнат повече от леденините оферти, които ще са на по-ниска цена. Сладоледи " Cremona " оферират гореща оферта – от 14-16 ч. на 22,.07 /петък/ ще раздадат 100 безвъзмездни сладоледа. А при положение, че имате куче, в обектите на " Yellow cat gelato “ и Ice cream salon Clio ще може да закупите и здравословен сладолед за вашия домакински любим.

И защото по традиция " Сладоледения уикенд “ е обвързван с Фестивал сплотяващ в една зона разнообразни производители и търговци на сладоледи, фестивал кондензиран с доста занимания и кулинарни демонстрации, Община Бургас възнамерява да провежда познатото ви и предстоящо " Сладоледено градче “ при започване на септември в границите на БГ уикенда – в края на летния сезон, когато ще могат да се включат повече участници.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР