Очаква ни много труден мач срещу отбор, който в последните

...
Очаква ни много труден мач срещу отбор, който в последните
Коментари Харесай

Александър Везенков преди срещата с Партизан: Трябва да внимаваме за ритъма на мача

" Очаква ни доста сложен мач против тим, който в последните си срещи реализира значими победи ", съобщи българският баскетболист на Олимпиакос (Гърция) Александър Везенков преди семейството против Партизан (Сърбия). Срещата от седмия кръг на Евролигата ще се играе в четвъртък вечер в Пирея.

" Знаем, че имат доста сериозна основа от 6-7 състезатели, които играят доста крепко и се борят до дъно във всеки мач за успеха. В два от мачовете, които изгубиха, водеха в резултата съвсем от самото начало. Трябва да внимаваме за ритъма на мача и да играем на 100 % от опциите си след двете загуби, които допуснахме. Трябва дружно с нашите почитатели да стигнем до триумфа против един в действителност добър тим ", разяснява още Везенков след днешната подготовка на Олимпиакос.

" Както споделих в състава на Партизан има няколко съществени състезатели и всеки знае своята роля. Ние би трябвало да дадем още малко от себе си и да не позволяваме грешките от последните ни две срещи ", добави българинът.

Той е измежду националите в Европа, които няма да могат да вземат присъединяване в мачовете на своите страни поради спора сред Евролигата и Международната федерация (ФИБА) и засичането на календарите на двете организации.

По същото време, на 10 ноември от 21:00 часа, България ще гостува на Португалия в мач от предварителните квалификации за Европейското състезание през 2025 година.
 Сериозен триумф за Везенков! Българинът влезе в историята на Олимпиакос
Сериозен триумф за Везенков! Българинът влезе в историята на Олимпиакос

През уикенда баскетболистът приключи с 24 точки и нито един пропуск
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР