OCEAN GROOVE, N.J. земята е собственост на религиозна група, която

...
OCEAN GROOVE, N.J. земята е собственост на религиозна група, която
Коментари Харесай

Това също може да отмине: Правилото на християнската група да държи плажовете затворени в неделя сутрин може да приключи

OCEAN GROOVE, N.J. земята е благосъстоятелност на религиозна група, която от генерации е налагала 11-та заповед: Трябва да стоиш надалеч от плажа в неделя заран.

Но има признаци, че десетилетна политика може да е към своя край, защото метод за разрешаване на правосъдно дело, заведено от щата Ню Джърси, което може да коства на групата $25 000 дневно санкции за нарушение на държавните закони за достъп до плажа.

Асоциацията за срещи на лагера Ocean Grove, която държи плажовете затворени до обяд в неделя, изтри това ограничаване от уеб страницата си. Точка 4 под „ Правила за плажа “, употребена за обрисуване на затварянето в неделя заран. Сега единствено цифрата „ 4 “ остава на уеб страницата, последвано от празно място.

Асоциацията и нейният юрист не дадоха отговор неотложно на настояванията за обяснение в сряда, а офисът на основния прокурор съобщи, че търси в материята.

Ограничаването на интензивността в неделя заран е централно за самото битие на Ocean Grove. Основан е през 1869 година като методис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР