Обзавеждането на дома отразява истинската ни душевност и характер. Когато

...
Обзавеждането на дома отразява истинската ни душевност и характер. Когато
Коментари Харесай

Как да изберете спалня според зодията си

Обзавеждането на дома отразява същинската ни психика и темперамент. Когато се прибираме у дома, желаеме да се прибирам „ в себе си “, по тази причина и избираме мебелите си по този начин, че да дават отговор на личността ни.

А тя, както доста от нас имат вяра, се въздейства от зодиакалния знак, в който сме се родили.

Отделните зодии образуват 4 групи съгласно стихиите, на които отговорят и по тази причина споделят общи персони черти, въпреки да са и доста разнообразни по сред си.

Тези общи черти в този момент ще ни оказват помощ да определим коя е идеалната спалня за всяка група знаци - водни, земни, огнени и въздушни.

Спалня за огнените зодии Стрелец, Овен и Лъв

 a iStock/Getty Images

Това са мощни, буйни зодии, цялостни с сила и предпочитание да се изявяват. Не обичат еднообразието, непрестанно се развиват и печелят сърцата на близките с откритото си държание и емоционалност.

Техните домове мъчно могат да се дефинират като клиширани. Винаги ще оставят аксесоар или детайл, който да съобщи „ Аз съм тук “. В избора си на спалня ще се спрат на нещо, което акцентира кралската им същина.

 z Мебели Виденов

на мебелна къща Виденов е по едно и също време като огнено слънце и царски престол и е легло, в което ще се усещат удобно и Стрелеца, и Овена, и Лъва.

Спалня за въздушни зодии Близнаци, Везни и Водолей

 a iStock/Getty Images

Емоционални и сантиментални, въздушните зодии са дизайнерите на зодиака. Техният светоглед се разграничава доста от този на останалите зодии и постоянно се трансформират в дикатор на трендовете - каквото въздушната зодия носи тази година, ще бъде съвременно през идната за всички останали зодии.

 z Мебели Виденов

Такъв е почеркът им и в обзавеждането на дома. Ще изберат спалня с флорални претекстове, като в приказките, с цел да дава отговор на вътрешния им богат и друг от действителността свят.

на мебелна къща Виденов идеално ще добави сантименталния интериор на въздушните зодии.

Спалня за земни зодии Телец, Дева и Козирог

 a iStock/Getty Images

Те са практиците на зодиака. Обичат реда, чистотата, удобството, функционалността. Налагат своите визии за обзавеждане в фамилията и се усещат добре, когато всичко се подчинява на техния удобен натурализъм.

 а Мебели Виденов

Някои от представителите на въздушните зодии са с афинитет към лукса, тъй че няма да се изненадаме, в случай че в тяхната спалня открием с железни детайли и кожа.

Спалня за водни зодии Рак, Скорпион и Риби

 а iStock/Getty Images

Домошарите на зодиака ще извърнат извънредно внимание на уюта, подредбата и комфорта на дома си. В същото време те са насочени към новите трендове и не се боят да трансформират жилището си, в случай че това ще го направи по-модерно и по-удобно.

 z Мебели Виденов

Биха избрали от мебели Виденов, тъй като ще придаде на стаята комфортен и приканващ към отмора тип.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР