Обявявайки дата за парламентарните избори през март 2021г. като „дата

...
Обявявайки дата за парламентарните избори през март 2021г. като „дата
Коментари Харесай

Марешки: Радев за пореден път показва некомпетентност

Обявявайки дата за парламентарните избори през март 2021г. като „ дата в срок”, президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на освен съзнателно пропусна някои значими елементи, само че за следващ път той или някой от екипа му демонстрира непросветеност.

Това съобщи водачът на "Воля " и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, представен от пресцентъра на партията. Коментарът му е във връзка изявление на президента, съгласно който изборите би трябвало да бъдат на 28 март 2021г. и че това е срокът. По думите на Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, всяка дата от 26 март 2021г. до 26 май 2021г. също е „ в срок”.

„ Правомощията на 44-то национално заседание завършват на 26 март идната година. Според член 64 от Конституцията на Република България, нови избори за Народно заседание се организират най-късно до два месеца след преустановяване на пълномощията на предходното. Така че разновидности за дати има доста. Според нас от "Воля ", най-добре е вотът да е на 23 май. Тази дата има няколко преимущества. Първо – тогава има празници. Второ – времето е топло и това ще стимулира доста повече хора да отидат до урните. Избирателната интензивност ще бъде най-важното на тези избори. Трето – да се надяваме по това време пандемията от COVID-19 да е доста намаляла в съпоставяне със зимните месеци. Така че чакаме, при избор на толкоз значима дата за страната, разсъдъкът и прагматичността да надделеят над тясно-партийния дебелоглав, който президентът продължава да демонстрира!”, съобщи още зам.-председателят на Народно събрание Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР