Обявяват търг за магазини на Зеленчуков пазар в Димитровград. Община

...
Обявяват търг за магазини на Зеленчуков пазар в Димитровград. Община
Коментари Харесай

Обявяват търг за магазини на Зеленчуков пазар в Димитровград

Обявяват търг за магазини на Зеленчуков пазар в Димитровград. Община Димитровград афишира обществен търг с очевидно наддаване за девет пространства с друга повърхност на реновирания напълно Бабин пазар.

Сред тях са четири павилиона за цветя с повърхност 25,71 кв.м. всеки. С първична цена от 1852 лева годишно за всеки.

Помещение за продажба на самун с повърхност 30,75 кв.м. повърхност и първична цена от 2214 лева Като искащите да вземат участие в търга би трябвало да внесат депозит от 300 лв.. Същата е таксата и началната наемна цена на единтично помещение, единствено че за продажба на риба и рибни артикули.

Други две пространства с еднакакъв размер от 36,89 кв.м. надлежно за продажба на мляко и млечни артикули и месо и месни творби. 2656 лв. е първичната годишна наемна цена за всяко от тях, а депозитът е от 30 лв.. Обявената стъпка за наддаване е 130 лева

Най-скъпо се отдава помещението, в което ще се обитава кафене с повърхност 42 кв.м., то е с начална цена от 3024 лева годишно. Депозитът при него е от 500 лева, а стъпката за наддаване е 150 лева

От общината прецизират, че посочените начални тръжни цени са без Данък добавена стойност. А върху достигнатата тръжна цена се начислява Данък добавена стойност.

Срокът за отдаване на комерсиалните обекти на актуализирания Зеленчуков пазар на ул. " Елин Пелин " е пет години. А в търга могат да вземат участие еднолични търговци и търговски сдружения.

Депозитът за присъединяване в търга може да се бнася в касата на община Димитровград, която се намира с постройката на кметството на първия етаж от 14 до 24 януари 2019 година откакто преди този момент се закупи и съответната тръжна документи.

Повече детайлности за търга четете в някой от идващите броеве на вестник " Марица " или на уеб страницата на общината www.dimitrovgrad.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР