Обявяването на руския посланик у нас Елеонора Митрофанова за персона

...
Обявяването на руския посланик у нас Елеонора Митрофанова за персона
Коментари Харесай

ИТН: Елеонора Митрофанова трябва да бъде обявена за "персона нон грата"

Обявяването на съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова за личност нон грата е неизбежно, разгласи някогашният кадрови чиновник на Държавна сигурност, а в този момент народен представител от " ИТН " Николай Радулов пред NOVA.

" Дори това да не стане в този момент, виждаме, че съветската инвазия в Украйна е доста тежка и страните от Европейски Съюз и освен взимат съответни ограничения. След като толкоз дипломати бяха отзовани по отношение на тяхна подривна активност в страните на Европейски Съюз, може би ще се стигне и до такава степен госпожа Митрофанова да бъде отзована ", изясни той.

Това е забавна " еволюция " във възгледите на Радулов, който при постъпването си на работа в Държавна сигурност, се е заклел да бъде безкрайно лоялен на Българска комунистическа партия и дружбата с великия Съветски съюз, както се вижда от неговата декларация от 1981 година

 Николай Радулов се е клел във честност на Българска комунистическа партия и Съветския съюз Николай Радулов се е клел във честност на Българска комунистическа партия и Съветския съюз

Радулов е на мнение, че България може да даде само защитна техника на Украйна, само че не и нападателна такава.
" Примерите могат да бъдат доста, само че да кажем бронирани жилетки, каски, разнообразни други видове - противогази, специфични маски при замърсяване на въздуха. Би могло да се даде оръжие, което работи в предпазен обсег - да вземем за пример противовъздушно оръжие, въпреки че не сме производители на такова оръжие, само че бихме могли да отделим от нашите въоръжени сили ", уточни депутатът от Има Такъв Народ.

По отношение на вероятно закупуване на нови F-16 от Съединени американски щати той разяснява, че авиация на страната ни е нужна. " Не съм сигурен обаче, че вършим най-хубавия ход. Ние сме страна от Европейски Съюз, френският президент заприказва за общи въоръжени сили. Може да помислим за опция за закупуването на самолети " Рафал ". ОАЕ завършиха договорка за 80 такива самолета, Сърбия прави опит да купи 12 такива самолета. Защо да не купим не по-лоши механически, само че по-евтини самолети ", сподели Николай Радулов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР