Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance

...
Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance
Коментари Харесай

Retik Finance обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) провокира неспокойствие на пазара на криптовалути.

Интересното е, че китовете на Polygon (MATIC) се приготвят да се възползват от тази опция. В сферата на децентрализираните финанси (DeFi) идното листване на Retik Finance бележи забележителен стадий, обещавайки забележителна възвръщаемост на вложенията посредством надграждане на предходните й триумфи и нейната видна позиция в DeFi бранша.

Инвеститорите и запалянковците наблюдават деликатно развиването на събитията, очаквайки с неспокойствие стартирането на Retik на тържищата и евентуалното му влияние върху бранша на цифровите активи.



Polygon (MATIC) се сблъсква с конкуренцията на нововъзникващия DeFi кандидат RETIK

Базирана на мрежата Ethereum, Polygon (MATIC) е добре позната криптовалута, която е основана от Виталик Бутерин, един от съоснователите на Ethereum. Създадена, с цел да реши проблемите с мащабируемостта на Ethereum, MATIC се трансформира в съществена мощ в криптовалутното пространство, като понастоящем заема 18-та позиция по пазарна капитализация, откакто означи необикновен растеж от над 15,500% от основаването си. Макар MATIC да продължава да показва капацитета си като инвестиция в алткойн, бързото издигане на RETIK допуска, че тя може да съставлява сериозен кандидат в децентрализираното финансово пространство, като евентуално може да промени динамичността на пазара на криптовалути.

Retik Finance (RETIK) против Polygon (MATIC): Защо RETIK има преимущество

Успех на предварителната продажба и разпределяне на дарове

Retik Finance (RETIK) признава своята предана общественост след невиждания триумф на предварителната продажба, набрала $32,050,000. Признанието към общността на Retik се дължи на големия триумф на предварителната продажба, която събра $32,050,000 за по-малко от три месеца, приключвайки предварителната продажба преди плануванаъа дата. В чест на това извънредно достижение Retik Finance вкара стратегия за заплащане в размер на $5,000. Участниците са поканени да изпратят креативен изображения, видеоклипове или мемета, отбелязващи рекордния триумф в предварителната продажба, с цел да имат шанса да завоюват парични награди. Ще бъдат определени 25 спечелили, като всеки от тях ще получи по $200 за своите изобретателни хрумвания. Тази стратегия за награди отбелязва голямото доверие в революционната екосистема на Retik Finance, която свързва обичайното и криптовалутното финансиране.

Retik Finance (RETIK) победи над Polygon (MATIC) в конкуренцията на крипто дефилетата

Retik Finance (RETIK) се отличава от други криптовалути като Polygon (MATIC) със своите изобретателни артикули и механически нововъведения. Retik Finance употребява сигурността и надеждността на главната мрежа на Ethereum, с цел да обезпечи по-бързи скорости на транзакциите, висока успеваемост, резистентност и по-ниски разноски, до момента в който Polygon се концентрира върху решения за мащабиране на Ethereum. Retik Finance (RETIK) също по този начин вкарва цялостен набор от DeFi решения, които дават отговор на разнообразни потребителски потребности и желания.

Тези решения включват многоверижни портфейли без настойничество, търговия с безсрочни фючърси/опции, задвижвани от AI партньорски заеми, DeFi дебитни карти и крипто платежни портали. Поради това възможностите му да бъде бързо признат в региона на DeFi са окуражаващи.

Стратегическата позиция на RETIK във връзка с функционалността в действителния свят

Retik Finance (RETIK) се отличава посредством стратегическия си акцент върху функционалността в действителния свят, което я отличава от платформи като Polygon (MATIC), които обслужват най-вече бранша на децентрализираните финанси (DeFi). Докато Polygon се концентрира най-вече върху усъвършенстването на DeFi екосистемите, Retik Finance възприема по-разширен метод, стремейки се да трансформира ежедневните транзакции, като улеснява безпроблемното взаимоотношение сред криптовалутите и обичайните финансови системи. Тази стратегическа тенденция нарежда Retik Finance като освен това от състезател в крипто пространството; тя има за цел да преодолее обичайните граници и да революционизира световните финанси, като преодолее пропастта сред цифровите активи и стандартните финансови принадлежности. В резултат на това полезността на Retik Finance се простира оттатък сферата на криптовалутите, обхващайки по-широкия пейзаж на обичайните финанси и откривайки нови пътища за нововъведения и приемане в двата бранша.

Съобщение за датата на пускане на Retik Finance: Преодоляване на обсега на Polygon

С Retik Finance (RETIK), която ще започва на 21 май 2024 година, промишлеността на децентрализираните финанси (DeFi) е на път да стане очевидец на значим миг, който евентуално ще засенчи за малко въздействието на по-известните криптовалути като Polygon (MATIC).

Очакването и вълнението измежду търговците, вложителите и почитателите бяха провокирани от оповестяването на листването на Retik Finance, което е планувано да започва по едно и също време на доста тържища, в това число Uniswap.

Този нетърпеливо предстоящ мотив удостоверява възходящия престиж на Retik Finance в света на криптовалутите и допуска, че тя може изцяло да преобърне и трансформира DeFi бранша. Тъй като Retik Finance (RETIK) се приготвя за нахлуване на пазара, всички погледи са ориентирани към нейния дебют, подготвен да надмине въздействието и обсега на платформи като Polygon (MATIC) и да сложи нов стандарт за нововъведения и напредък в бранша на DeFi.

Заключение

Пазарът на криптовалути кипи от неспокойствие след оповестяването на датата на листване на Retik Finance на борсата, изключително измежду китовете на Polygon (MATIC), които се приготвят за дебюта на 21 май 2024 година Със своите новаторски решения и фокус върху практическата приложимост Retik Finance е подготвена да окаже доста въздействие върху DeFi промишлеността, като евентуално надмине по-утвърдени платформи като Polygon (MATIC). Retik Finance (RETIK) стои като фар на нововъведенията и растежа, проправяйки пътя за бъдещия прогрес в децентрализираното финансиране, защото упованията не престават да се усилват.

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:

Бяла книга:

Twitter:

Telegram:


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР