Обявиха кой ще е водещ на новото сървайвър шоу“ с

...
Обявиха кой ще е водещ на новото сървайвър шоу“ с
Коментари Харесай

Ето кой ще е водещ на новото „сървайвър шоу“ с 300 000 лв. награда „Островът на 100-те гривни“

Обявиха кой ще е водещ на новото „ сървайвър шоу “ с 300 000 лева премия „ Островът на 100-те гривни “. То ще започва в ефира на bTV и водещще е артистът Александър Сано.

 

 Ето кой ще е водещ на новото Снимка: Фейсбук

„ Той е огледало на това, което е самият формат – извънредно комплeксен. За да успееш в това премеждие, не би трябвало да имаш единствено 6 плочки на корема. Също както Сано е освен типичен артист, той е и музикант, продуцент, брачен партньор, баща… “. Това сподели в ефира на „ Тази заран “ продуцентът на шоуто Николай Николов.

Оригиналното име на риалити шоуто е “Million Dollar Island ”, което е по лиценз на Talpa Studios. В България ще се осъществя под името „ Островът на 100-те гривни “.

То ще предложи на участниците впечатляващ награден фонд в размер на 300 000 лв..

От началото на годината артистът е отказвал два пъти да стане водещ на други излъчвания. Избрал е „ Островът на 100-те гривни “, тъй като обича провокациите и мисли, че форматът е нещо друго.

„ Мисля, че от дълго време не съм излизал от рутината си и считам, че иска ми се случи нещо доста забавно. Видях преимуществата на този формат пред други, които сме гледали досега. “, споделя Сано.

Подготовката към този момент е в ход, а кастингът за присъединяване стартира на 13 март.

В шоуто 30 непознати участници отиват на място, в което надалеч от всичко всекидневно основават свои закони на общността. Място, от което могат да се приберат у дома с същински доста пари, а властта е гривна на тяхната китка.

Огромният залог, конкуренцията и дивата природа ще разкрият детайлно чертите на всеки участник. От тях зависи дали ще останат достоверни и ще завоюват борбите, даже когато шансът не е на тяхна страна, с цел да стигнат до финала и да вземат огромната премия.

 

Източник – Petel.bg

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News  


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР