Обявеният за утре протест на „Възраждане“ няма да се състои,

...
Обявеният за утре протест на „Възраждане“ няма да се състои,
Коментари Харесай

Костадинов: Обявеният за утре протест на „Възраждане“ няма да се състои

Обявеният за на следващия ден митинг на „ Възраждане “ няма да се състои, заяви в изявление за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ водачът на партията Костадин Костадинов.



„ Днес, вторник, се обади министър-председателят Кирил Петков, който съобщи желанието си работната група да продължи да работи. Аз надлежно се съгласих, тъй като считам, че такива проблеми би трябвало да бъдат решавани не с митинги, а би трябвало да бъдат решавани с разговор.

В последна сметка, от едната страна е парламентарна политическа мощ като „ Възраждане “, изразяваща ползите освен на всички свои гласоподаватели, а и на всички останали, които желаят да живеят обикновено в страната, от другата страна пък е държавното управление на страната. В последна сметка всички ние би трябвало да седнем на масата и водени от общия народен интерес и от желанието да намерим взаимно-приемливо решение да успеем да го изработим “, сподели Костадин Костадинов.



Той сподели че чака, по кое време ще бъде планувано второто съвещание на работната група, тъй като първото се е провалило. Костадин Костадинов акцентира, че от „ Възраждане “ постоянно са желали въпросът със зелените документи да бъде решаван цивилизовано.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР