Обявеният от полицията за извършител на побоя над медик от

...
Обявеният от полицията за извършител на побоя над медик от
Коментари Харесай

Първо в BulNews! Обявеният за нападател над медика от Спешния център във Враца е невинен, освободиха го

Обявеният от полицията за причинител на побоя над доктор от Спешния център във Враца е почтен, научи извънредно организация BulNews.
Задържаният А.А. през вчерашния ден е освободен, защото се открило, че няма нищо общо с случая.
Преди това младежът е бил арестуван незабавно след погребението на 3-годишният Бисер от Нефела, който почина в тежка злополука край Враца. На излизане от Старите гробища е спрян лек автомобил „ Опел Вектра “, който е бил каран от обвинения. Допълнителна инспекция е посочила, че колата е дерегистрирана поради пътни нарушавания.
След извършените оперативни действия с него се оказало, че А.А. не е съпричастен към нанесения побой над Кирил Петров. По тази причина късно нощес той е освободен. На видеозаписите от вечерта на нападението над Спешния център се вижда, че той е там, само че младежът е стоял добродушно и не е безчинствал като останалите роми.
В момента проверяващите работят по различен обвинен, за който съвсем 80% е несъмнено, че е причинителят. Мъжът живее в къща в кв. „ Младост “ и по всяка възможност той е нападателят над медика, само че това би трябвало следва да се потвърди с безспорни доказателства.
Вината за оповестената от медиите информация, че А.А. е причинителят на побоя е в неофициалната информация, която подаде дългогодишният чиновник на районното Л.С.. Ченгето обича да се заиграва с локалните публицисти и да основава интриги-както в работата си, по този начин и измежду обществото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР