Обявената от САЩ и ЕС за терористична организация Хамас“ предложи

...
Обявената от САЩ и ЕС за терористична организация Хамас“ предложи
Коментари Харесай

Хамас покани Мъск в ивицата Газа след посещението му в Израел

Обявената от Съединени американски щати и Европейски Съюз за терористична организация „ Хамас “ предложи на милиардера Илон Мъск да посети линията Газа - с цел да види последствията от израелските набези.

" Каним го да посети Газа, с цел да види мащабите на кланетата и разрушенията, осъществени против народа на Газа, в сходство със стандартите за обективност и меродавност ", съобщи Осама Хамдан, почитан чиновник на „ Хамас “, представен от „ Гардиън “.

Предложението на екстремистката организация идва ден откакто притежателят на Х и създател на ракетната компания SpaceX посети кибуц, прудружаван от израелския министър-председател Бенямин Нетаняху.

Кибуцът Кфар Аза, който се намира на по-малко от 5 км. от границата с Газа, беше една от първите цели на „ Хамас “ при нападенията на 7 октомври..

Нападателите от „ Хамас “ са умъртвили повече от 50 души в „ Кфар Аза “, като има данни и за кланета на дами и бебета.

" Тези, които имат желание да убиват, би трябвало да бъдат обезвредени ", сподели Мъск по време на визитата си в кибуца, като добави, че „ би трябвало да спре пропагандата, която образова хората да бъдат убийци “.

„ И по-късно би трябвало да се направи по този начин, че Газа да просперира. И в случай че това се случи, мисля, че бъдещето ще е положително ", добави още милиардерът.

Самият Мъск е обект на съществени рецензии поради тирада на омразата и голям брой антисемитски мнения, които безпроблемно се популяризират в личната му обществена мрежа Х (доскоро Twitter).

В средата на месеца той още веднъж попадна под светлината на прожекторите, откакто обществено поддържа обява на консуматор в Х, който твърди, че евреите подклаждали ненавист към белите хора.

Потребителят се позоваваше на така наречен тайна доктрина за „, която Мъск назовава „ действителната истина “.

Тази доктрина на конспирацията твърди, че евреите и левичарите приготвят етническа и културна замяна на бялото население с цветнокожи имигранти, което ще докара до " бял геноцид ".

Поведението на Мъск тогава провокира отвращение от Белия дом, който го назова „ непоносимо “.

Днес обаче и администрацията на Джо Байдън попада под рецензиите на интернационалната общественост.

С възходящите опасения за филантропичната конюнктура в линията Газа се усилват и апелите към американския президент да ограничи поддръжката си за военната акция на Израел против " Хамас ". Заради нападението на 7 октомври Израел разгласи " положение на война " за първи път от 50 години.

Посещението на Мъск във воюващата страна се състоя по време на краткотрайното преустановяване на огъня сред „ Хамас “ и Израел поради размяната на заложници. По време на офанзивата си над Израел от 7 октомври палестинската организация лиши живота на хиляди цивилни, а други 260 взе плени и води в Газа.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР