Обявена е за продан прочутата врачанска дискотека „Go play“, известна

...
Обявена е за продан прочутата врачанска дискотека „Go play“, известна
Коментари Харесай

Само в BulNews! Продават знаково заведение във Враца, вижте кой е купувачът

Обявена е за обмен фамозната врачанска дискотека „ Go play “, известна в цялата страна като „ Буркана “, научи извънредно организация BulNews.bg. По неофициална информация притежателят на заведението Валери Велчов-Валето Кожата се готви да подписа договорка с локалния предприемач Николай Петров-Ники Турчето. Купувачът е притежател на хотел „ Хемус “, който е в съседство със постройката на дискотеката и по този начин ще усили опциите за развлечение на своите посетители.
Параметрите на договорката са към 1 000 000 лева, като една част от тях ще отидат да погасят остатъка от банков заем на продавача, а другата ще влезе в джоба на Валето Кожата.
Припомняме, че при започване на годината притежателят на „ Go play “ и собственик на централното кафене „ No name “ Валери Велчов разгласи банкрут, затвори двете заведения и изчезна от града. По-късно медията ни съумя да го открие в Куба, където са в ход същите схеми, каквито бяха на мода през 90-те години и у нас. Вероятно Валето Кожата се нуждае от пресен запас, който да завърти на Острова на свободата и по тази причина е решил да продаде Буркана.
Очаква се до няколко седмици да стане ясно дали ще има договорка и кой ще е новият притежател на хитовата дискотека. Който и да е той обаче, ще би трябвало да вложи още солидни средства за ремонт на заведението, защото всичко в него е морално остаряло.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР