Обявена е обществена поръчка за 600 хил. лева Държавен фонд

...
Обявена е обществена поръчка за 600 хил. лева Държавен фонд
Коментари Харесай

Държавен фонд Земеделие застрахова имущество и служители

Обявена е социална поръчка за 600 хиляди лв.

Държавен фонд " Земеделие " /ДФЗ/ разгласи открита процедура по възлагане на социална поръчка с предмет обезпечаване по четири обособени позиции.
Първата е обезпечаване на движимо и недвижимо имущество, благосъстоятелност на фонда. Позицията включва наложителната застраховка " Гражданска отговорност ", застраховка " Злополука на лидера и пасажерите в МПС " и застраховка автокаско на служебните коли, употребени и ръководени от Централното ръководство и регионалните дирекции на фонда.

Втората обособена позиция и за застраховка " Пожар и естествени бедствия " на недвижими парцели – обществена и частна държавна благосъстоятелност, предоставени за ръководство на фонда за потребностите на Централното ръководство и регионалните дирекции.

Обособена позиция № 3 е застраховка " Електронна техника " на стационарна и мобилна електронна техника, благосъстоятелност на фонда, употребена от Централното ръководство и регионалните дирекции.

Четвъртата обособена позиция е обезпечаване на чиновници от дирекция " Технически инспекторат " с рискова застраховка " Злополука ".

Прогнозната стойност на поръчката е 600 000 лева без Данък добавена стойност.

Крайният период за приемане на предложения или заявки за присъединяване е 16 май 2018 г.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР