Обявен е митинг. Казват ни, че свещен дълг на всеки

...
Обявен е митинг. Казват ни, че свещен дълг на всеки
Коментари Харесай

Свещеният дълг*

Обявен е протест. Казват ни, че заветен дълг на всеки е да пази родината. Но думата " заветен " допуска честност към Свещеното. И никой не е свят с изключение на Бог. И единствено това, което е свято с Бога, е това, което Му подхожда. И лъжата не е по едно и също време с Бога. Тя е равносилна на Сатана. А изземването на някой различен не е в сходство с Бога. Желанието да притежаваш непозната благосъстоятелност е директно нарушаване на две заповеди - не кради и не желай непознатото - а също напълно подхожда на Сатаната.

Никой не е нападнал Русия. По заповед на Путин Русия атакува Украйна на 24 февруари и стартира жестока и кървава война на земята на прилежащата страна. Агресията не може да бъде свещена - тя е сатанинска. И защо ни е експанзията? - Заради завладяването на земите на Украйна, нейните провинции и региони. За това се води война от седем месеца. Народът на Украйна самоуверено брани земята си, родния си дом. И неговата война е в действителност патриотична и свята, а войната на Русия против Украйна е нападателна и сатанинска по своята същина.

Убийството на хора поради владение на собствеността им не може да бъде свещено - това е обир.

Гражданите на Русия в този момент са принудени по заповед да вземат участие в една сатанинска идея - война на непозната земя поради притежаването ѝ срещу волята на жителите ѝ. Ако украинците в действителност желаеха страната им да е част от Русия, не биха дали живота си защитавайки я. И дават обратно, и се бият толкоз самоуверено, че на Путин не му стигна кадровата войска и доброволци, и той, наруши обещанията си, прикани цивилните хора на Русия да водят война с украинците.

Какъв е смисълът да проливаш кръв? Историческите и геополитическите си показа, че Украйна е несъществуваща страна, че е част от Русия, възгледите, които са надълбоко заблудени и осмивани от научната общественост, съветският деспот се пробва да осъзнае с ръцете на хун дредове на хиляди съветски мъже и дами, хвърляйки ги в пламъците на войната, водена от тях.

Путин, неговите министри, неговите политици, неговите пропагандатори лъжат в лицето народите на Русия денонощно, казвайки, че Украйна е цялостна с фашисти, които ненавиждат народа ни, че Западът, който поддържа Украйна, също е постоянно неприятелски към Русия и се бори против това в Украйна. Вижте вашите близки и другари - какъв брой от тях са украинци. Каква позната омраза, за какви фашисти приказваме? Украинците са ни най-близкият народ по историческа орис - и двойно незаконно е да се стартира война против тях. Но Путин продължи това и наложи тази война с неистини и принуждение на всички нас.

Вижте западните страни - те са наши съдружници в най-тежките години от живота ни, наши съдружници в Антантата, Антихитлеровата коалиция, която ни храни по време на глада от 1921-22 година и по време на бедността при започване на 1990-те.

И в този момент водиме война против Украйна, против Запада, против целия цивилизован свят от Япония до Канада, от Нова Зеландия до Норвегия. И губейки тази война, която е напълно естествено, Путин хвърля в гърлото стотици хиляди мобилизирани хора, хвърляйки срещу волята им, единствено с цел да задоволи суетата си, единствено с цел да отстоява правилото, че той, Путин, в никакъв случай не отстъпва. Той желае да утвърди този принцип с кръвта на народа на Русия, техния живот и благополучие.

Готов е да употребява оръжия за всеобщо заличаване, подготвен е да изпепели по-голямата част от света в нуклеарна борба, с цел да задоволи желанията си да възвърне света по метода, по който му харесва. Той твърди, че „ не е блъф. ” Точно като компютърна игра, той играе с живота ни, играе с живота на децата ни, играе с бъдещето на страната ни и целия свят.

Скъпи другари, пред очите ни се случва огромно злополучие и на нас ни се предлага да станем част от него - по едно и също време жертви и безвластие. Да не бъде по този начин!

Всеки от нас в действителност има заветен дълг, само че този дълг не е към Путин и неговите политически мечти, а към Този, Който е дал живот на всеки от нас. Нека осъществим този заветен дълг към Бога. Нека спасим както живота си, по този начин и живота на тези, които са изпратени да ни убият. Нека не правим закононарушението на дявола!

Нашият живот и нашата воля са в нашите ръце. Да го създадем за положително, за създание, за истина, а не за зло, опустошение и гибел.

Дойде време, когато всеки самичък прави своя избор. Не се заблуждавайте, скъпи другари и сънародници. Правилният избор се състои от нашия заветен дълг към Всемогъщия и към личната ни съвест.

* Позицията е на Андрей Зубов от неговия фейсбук профил. Той е съветски историк, академик по вяра и политолог, лекар по история, изтъкнат държавник, църковен деятел, политически деятел и коментатор.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР