Обявен е конкурс за попълването на 314 свободни войнишки длъжности

...
Обявен е конкурс за попълването на 314 свободни войнишки длъжности
Коментари Харесай

Армията обяви над 300 свободни места

Обявен е конкурс за попълването на 314 свободни войнишки длъжности във формированията на Сухопътните войски, заяви Министерството на защитата. Вакантните места са в гарнизоните София, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Плевен, Карлово, Казанлък, Благоевград, Враца, Асеновград, Белене, Пловдив, Смолян, Свобода, Шумен, Сливен и Мусачево.  

До 5 април 2024 година претендентите, приключили цивилен междинни или висши учебни заведения в страната и в чужбина, би трябвало да подадат документално заявление за приемане на военна работа до командирите на военните формирования посредством структурите на Централното военно окръжие (ЦВО) по местоживеене, предава Днес бг. 

Конкурсът ще се организира в интервала от 19 май до 27 юни 2024 година и включва изпит по физическа подготовка, тест за инспекция на общата просвета на претендентите и събеседване.

Пълните условия на състезанието, описи с вакантните длъжности, периодите и документите за кандидатстване са оповестени в интернет страницата на Министерството на защитата, графа „ Документи “/„ Обяви и състезания “.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР