ОБЯВАНа 09.06.2022 г. дирекция „Международни проекти“ – МВР, в качеството

...
ОБЯВАНа 09.06.2022 г. дирекция „Международни проекти“ – МВР, в качеството
Коментари Харесай

Дирекция Международни проекти - МВР набира проектни предложение с наименование BGHOMEAFFAIRS-1.005 


ОБЯВА

На 09.06.2022 година дирекция „ Международни планове “ – Министерство на вътрешните работи, в качеството си на изпълняващ функционалностите на Програмен оператор по стратегия „ Вътрешни работи “, финансирана от Норвежки финансов механизъм 2014 – 2021 година, разгласява публикация за набиране на планови оферти с название BGHOMEAFFAIRS-1.005. Подобряване на националния потенциал в региона на убежището и миграцията, по-специално даване на услуги на жители на трети страни, търсещи интернационална протекция и жители на трети страни, получили краткотрайна протекция със специфичен фокус върху уязвими лица.

Откритата процедура за даване на безплатна финансова помощ е ориентирана към повишение на потенциала на неправителствените организации, държавни или обществени органи или институции, общини и райони на общини, работещи в региона на леговище и миграция, както и такива предоставящи разнообразни услуги на жители на трети страни. Процедурата също по този начин е ориентирана към поддръжка за даване на услуги на жители на трети страни, които търсят интернационална закрила/граждани на трети страни, получили краткотрайна протекция на съображение Решение за осъществяване (ЕС) 2022/382 за определяне на съществуването на всеобщо нахлуване на разселени лица от Украйна.

Крайният период за кандидатстване по процедурата е 09 септември 2022 година до 17:30 часа.

Обявата за кандидатстване и останалите документи по процедурата (на български и на британски език) са оповестени в ИСУН 2020 на следния адрес:
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР