Обяснението за поведението на опозицията е просто - държавата, независимо

...
Обяснението за поведението на опозицията е просто - държавата, независимо
Коментари Харесай

700 млн. лева повече за заплати в бюджет 2018-а

Обяснението за държанието на опозицията е просто - страната, без значение от тяхното мнение, върви добре. Следващият бюджет ще бъде с по-малък недостиг от планувания. Това сподели на конференция в централата на ГЕРБ министърът на финансите Владислав Горанов.

"В идващия бюджет, който държавното управление ще предложи, има над 700 млн. лв. повече разноски за личен състав и то във всички браншове, обясни той. - Благодарение на стабилността и устойчивостта, които настоящето ръководство дават, приходите порастват с двуцифрени темпове. Обещали сме на Северна България автомагистрала „ Хемус " и до пролетта на 2018 година тя ще бъде приключена като план до разклона Плевен - Ловеч ", уточни министърът.

„ В последните месеци политическият спор се трансформира в засегнатост за българските жители “, уточни той.

„ Приходите в бюджета са вследствие на цялостното доверие на обществото към ръководството и това, което се случва в страната “, съобщи финансовият министър.

„ Ако сътрудниците от Българска социалистическа партия желаят да вземат участие в диспути за бъдещето на страната, сме подготвени да ги слушаме “, разяснява Владислав Горанов. „ На нас не са ни забавни тези диспути, в които се пробват да ни вкарват “, сподели още той.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР