Обвновяването на улица Младежка е сред приоритетите на кандидата за

...
Обвновяването на улица Младежка е сред приоритетите на кандидата за
Коментари Харесай

Георги Стаменов: Напредва работата по преобразяването на улица „Младежка”

Обвновяването на улица „ Младежка ” е измежду целите на претендента за кмет на регион „ Централен ” от ГЕРБ Георги Стаменов. Има подготвен план и работата по това значимо за града място би трябвало да се осъществя в най-скоро време.

„ Докато всички мечтаеха, ние  планирахме, работихме, борихме се, преодолявахме съмнение и успяхме да придвижим напред  плана за ул. „ Младежка ”.

Извоювахме финансиране по Плана за възобновяване и резистентност и създадохме екип, който ще успее да осъществя концепцията за ул. „ Младежка ”, тъй че тя да придобие красива, функционална и съвременна визия с доста зелени площи, водни атракции и кътове за отдих ”, безапелационен е Георги Стаменов, сполучливият кмет на регион „ Централен ”.

Като кмет на най-стария квартал в Пловдив Стаменов счита, че традициите на пазарите в града би трябвало да се възобновят напълно. Затова към концепциите за пазара на „ Младежка “ той счита да реорганизира и пространството на Понеделник пазара, където също могат да се обособят и места за храна, приготвена на място.

Задължителна част обаче ще бъдат плодовете и зеленчуците от производители, които са единствено на една ръка разстояние от града.  Временни базари и коледни градчета са също част от концепциите, които живеещите в региона споделят с него.

За да бъдат осъществени до дъно този и другите значими планове, гласувайте с № 7 на изборите на 29-ти октомври!
Прочетете още
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР