Обвиняват 40-годишен мъж, срязал гумите на патрулка и на кола

...
Обвиняват 40-годишен мъж, срязал гумите на патрулка и на кола
Коментари Харесай

Обвиняват 40-годишен мъж, срязал гумите на патрулка и на кола на НАП

Обвиняват 40-годишен мъж, срязал гумите на патрулка и на кола на Национална агенция за приходите в Добрич, оповестиха от прокуратурата.

40-годишният мъж е от село Горна Литница, община Павликени. Той е упрекнат за закононарушение по член 216, алинея 1, по отношение на член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс.
 Джип блъсна патрулка в Плевен
Джип блъсна патрулка в Плевен

Издирват водача

През нощта на 16 против 17 юли 2022 година, по време на профилирана интервенция с присъединяване на чиновници от ОД на Министерство на вътрешните работи - Добрич, Търговско дружество Национална агенция за приходите - Добрич и ИТ в града, до момента в който текат инспекция в нощно заведение, 40-годишният мъж се промъкнал до служебните коли на проверяващите и срязал гумите на два от тях . Той е заловен на мястото на престъплението от служител на реда. К.К. е задържан на момента.

При първичните диалози с него и извършената сказка, мъжът признал, че има проблеми с Национална агенция за приходите и това го предиздвикало да повреди собствеността им .
 Шофьор с отнета брошура блъсна патрулка след гонка край Средец
Шофьор с отнета брошура блъсна патрулка след гонка край Средец

Мъжът е пренасял опиати

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Районната прокуратура в Добрич. С разпореждане на наблюдаващия случая прокурор К.К. е арестуван за период до 72 часа. Предстои да се извърши преценка дали да бъде пожелан от съда арест за обвинения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР