Обвиняемият за убийството на Милен Цветков – Кристиан Николов, се

...
Обвиняемият за убийството на Милен Цветков – Кристиан Николов, се
Коментари Харесай

Обвиненият за убийството на Милен Цветков с ключово признание

Обвиняемият за убийството на Милен Цветков – Кристиан Николов, се е движел с 99 километра в час. Няма данни за спирачен път. Това гласи сложна експертиза по делото. Освен това, Кристиан Николов е вменяем съгласно психичната експертиза, само че е използвал 3 типа наркотични субстанции. Категорично е потвърдено, че Николов е карал – самият той не отхвърля. Това заключи юрист Менко Менков, който съставлява дребния наследник на Милен Цветков в делото.
Менков изрично съобщи пред Нова телевизия – Николов е споделил в досъдебното произвеждане, че е карал, само че заради незнайна причина не съумял да натисне спирачката. Видяло му се, че ще светне зелен светофар и очаквал колата пред него т.е. тази на Милен Цветков да продължи, по думите на Менков.
Въпросът в този момент е дали Николов е умъртвил съзнателно Милен Цветков. Ние ще поддържаме тази теза, която прокуратурата пази, изясни Менков. Основата на тезата – използването на опиатите. Николов отхвърля - бил вземал хранителни добавки и по тази причина излизат проби с наркотични субстанции, само че по думите на юриста има чатове, в които Николов приказва и разисква въздействието на разнообразни типове наркотични субстанции.
 Адв. Марковски сподели ще има ли присъда за Кристиан Николов, умъртвил Милен Цветков при злополука Адв. Марковски сподели ще има ли присъда за Кристиан Николов, умъртвил Милен Цветков при злополука
Адвокат Марин Марковски предвижда, че делото за гибелта на Милен Цветков ще стартира след Нова година. При всички случаи, то няма да п...
Припомняме, че съгласно разнообразни експертни отзиви няма да издържи – точно тъй като се търси предумисъл в тази ситуация. Това обвиняване обаче, в случай че бъде признато от съда, значи от 10 до 20 години затвор, както и отнемане вечно от право Николов да кара автомобил. Иначе непредумишлено ликвидиране е с по-малко наказване.
Менков посочи, че като представител на наследниците на Милен Цветков ще поддържат прокуратурата, а застрахователите ще изплатят обезщетение на фамилията му. И допусна, че може Николов да бъде приет за отговорен, само че без предумисъл т.е. да има по-ниско наказване - т.е. от 5 до 15 години затвор.
Адвокат Менков добави и, че изрично няма обстановка, при която Цветков е щял да оживее при оказване на здравна помощ на секундата. Някои от движимостите лица са споделили, че даже в случай че имало операционна зала на кръстовището, отново е нямало по какъв начин журналистът да оцелее.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР