Обвиняем за грабеж и блудствени действия с момиче, навършило 14

...
Обвиняем за грабеж и блудствени действия с момиче, навършило 14
Коментари Харесай

Арест за мъж, обвинен в грабеж на 10 лв. и блудство с 14-годишно момиче

Обвиняем за обир и блудствени дейности с момиче, навършило 14 година, е върнат назад в ареста.
Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ във връзка с Р. Д., на 52 година, неосъждан, от гр. Кюстендил, притеглен като обвинен от Районна прокуратура – Кюстендил за обир и блудничество с момиче навършило 14 години. Въззивният съд анулира определението на Районен съд – Кюстендил, с което във връзка с обвинения бе взета по – лека мярка за неотклонение - „ Домашен арест “.
Р. Д. е притеглен като обвинен за това, че на 18 октомври в гр. Кюстендил е лишил 10 лева от владението на малолетно момиче, като е използвал за задачата мощ, както и по тази причина, че е направил дейности за да възбуди полово предпочитание, без съвкупление във връзка с момиче навършило 14- годишна възраст, като действието е осъществено посредством приложимост на мощ.
В претекстовете си за взимане на най- тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, Окръжен съд – Кюстендил показва: В обсъждания случай е налице обвиняване за закононарушения, за които се планува наказване „ отнемане от независимост “. Събрани са свидетелски показания, от които следва извода за възможност с висока степен на интензитет, обвиненият да е направил действията, за които са му повдигнати обвинявания. Съдът смята, че съществува действителна заплаха от осъществяване на друго закононарушение, като регистрира висока степен на социална заплаха на осъщественото действие, защото се касае за акт на посягане във връзка с дете.
Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР