Обвиняем за блудство и изнасилване на малолетно момиче е предаден

...
Обвиняем за блудство и изнасилване на малолетно момиче е предаден
Коментари Харесай

Обвиняем за блудство и изнасилване на дете се изправя пред съда в Благоевград

Обвиняем за блудничество и обезчестяване на малолетно момиче е предаден на съд с акт на Районна прокуратура-Благоевград.
Децата постоянно били в компанията на 37-годишния мъж, който бил другар на татко им. Обвиняемият се възползвал от близостта си и през лятото на предходната година приканил 10-годишното момиче да го последва в дома му, където се съвкупил с него. След този случай мъжът няколкократно правил блудствени дейности с детето.

Момичето се оплакало на татко си, който забранил на приятеля си да кани децата при себе си, само че не алармирал органите на реда за случилото се.
На 20 февруари той още веднъж поканил децата в бараката до къщата си, предложил им да пренощуват при него. Те отказали, само че обвиненият ги убедил да останат под претекст, че татко им е отпътувал за София по работа. През цялото време, до момента в който децата били при него, мъжът не уведомил никого от околните им. През нощта заплашил малолетното момиче и направил блудствени дейности с него. На идната заран споделил на децата да не излизат от у дома.
Междувременно за изгубването им била известена полицията, която ги открила в дома на обвинения.
Мъжът е с наложена мярка за неотклонение „ домакински арест “.
Предстои делото да продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР