Обвиниха шестима, хванати с 2 кг чист кокаин. При спецоперация

...
Обвиниха шестима, хванати с 2 кг чист кокаин. При спецоперация
Коментари Харесай

Обвиниха шестима за продажба на кокаин на едро

Обвиниха шестима, хванати с 2 кг чист кокаин. При спецоперация на ГДБОП под наблюдението на Специализираната прокуратура бяха хванати шестима мъже от столичния квартал ”Люлин ”. Те са упрекнати в държане за разпространяване на дрога. Прокуратурата осведоми, че конфискуваната дрога е с доста високо качество. Кокаинът бил предопределен за продажба на едро.

Участниците са арестувани след дълготрайно наблюдаване и следене със СРС.

На 27 февруари чиновници на ГДБОП първо задържали двама от групата. В тях били открити по 40 грама кокаин. Те били задържани до момента в който доставяли опиатът в град на към 60 км от столицата.

След това униформените претърсили два адреса в жк " Люлин ", където разкрили още към 1,9 кг чист кокаин.

За незаконната активност на групата са показания пред арбитър са дали десетина очевидци, извършен е и следствен опит. Към момента шестимата са арестувани за до 72 часа. Внесено бе искане в Специализирания углавен съд за налагане на мярка за неотклонение " Задържане под стража " за всеки от тях.

По решение на съда от 2 март трима от упрекнатите останаха за непрекъснато в ареста, един от тях получи мярка за неотклонение " Парична гаранция ", а другите двама съдът остави без ограничения за неотклонение.

По отношение на тях Специализираната прокуратура внесе митинг в Апелативния профилиран углавен съд с искане за налагане на ограничения за неотклонение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР