Обвиниха мъж в това, че досажда на русенци. Той се

...
Обвиниха мъж в това, че досажда на русенци. Той се
Коментари Харесай

Бездомник досажда на русенци, призоваха за намеса СНИМКА

Обвиниха мъж в това, че " досажда " на русенци. Той се занимава с милостиня, като по цялостен може да бъде срещнат на оживено кръстовище в дунавския град. Поведението му обаче не буди страдание в локалните, а в противен случай. Те разясняват някои негови навици, приканват даже и за интервенция от " съответните служби ".

За обстановката споделя Сергей И. в своя обява в една от огромните групи на Русе във Фейсбук. Той споделя, че това лято мъжът, за който твърди, че е скитник, може да бъде видян на ул. " Петко Д. Петков ". Там по през целия ден просел пари от минувачите, от магазинерите и живущите в региона.

" Моля, съответните служби да вземат ограничения ", приканва Сергей И. Граждани също показват неудобрението си от държанието на посочения за скитник, само че са на мнение, че животът му е личен избор. Вижте някои от мненията им:

" На такива хора пари не давам. Купувам самун или закуска в случай че желаят.Всичко друго отива за пиянство за жалост ", отбелязва Вяра Ш.

" Какво ви пречи персоналния избор на индивида? Отдавна към този момент не е марксизъм и никой не е задължен да му намира работа. Да си живее както желае ", отбелязва Теодора К.

" Предполагам, че и цигари от 6 лeва пуши. Човек гледа да му даде 2 лeва за самун, нашият за алкохол ги дава. Нямам думи! ", отбелязва Стелян С.

" Този е прочут, Данчо се споделя. Изключително безочлив и нагъл вид е. Доскоро обикаляше към " Медика ". Нагъл, безочлив до безбожие, твърди Габриела Х.

Вижте цялата обява, споделена от Сергей И.

" На ул. " Петко Д. Петков " до светофарите това лято един скитник - чернокос, черноок, с тъмна кожа, по през целия ден проси от минувачите, само че непрестанно се налива с бира от огромните 2 литра бутилки и приказва по GSM си. Точно това виждате на фотографията. Досажда на живеещите в близост и на магазинерите. Моля, съответните служби да вземат ограничения.... Той е млад, наподобява здрав, да му предложат от обществените някаква работа, да вземем за пример. ", прибавя Сергей И. в собствен коментар.

 

 

 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР