обвини Великобритания за взривовете по. Според руското Министерство на отбраната

...
обвини Великобритания за взривовете по. Според руското Министерство на отбраната
Коментари Харесай

Русия определи като „терористичен акт" ударите по пристанището в Севастопол


упрекна Англия за гърмежите по. Според съветското Министерство на защитата английски военни са взели участие и в интервенцията в Севастопол, когато в събота сутринта бяха нанесени провали върху съветски кораби, дебаркирали там.

Според Русия „ наличната информация демонстрира, че елементи от английските военноморски сили са взели присъединяване в планирането и осъществяването на терористични офанзиви в Балтийско море на 26 септември, целящи се в „ Северен поток 1 “ и „ Северен поток 2 “. По този метод Руското Министерство на защитата разгласи публично, че английски военни са съпричастни с гърмежите по „ Северен поток “, написа „ Ройтерс “.

Лондон незабавно сподели, че това не дава отговор на истината, а цели да бъде отвлечено вниманието от загубите на съветските военни във войната в Украйна.

Русия не дава никакви доказателства за присъединяване на член на НАТО в саботажа на тръбите по дъното на Балтийско море. Експлозиите по тръбите на газовия план, по който се доставяше природен газ непосредствено от Русия към Германия, беше несъмнено като бойкот и от западните съдружници. В момента тече следствие от страна на Дания и Швеция, в чиито териториални води е случаят. Представители на други страни, в това число и Русия, не са позволени до мястото, а Швеция заяви в петък, че организира спомагателни инспекции на случая.

Снимка: bTV


Руското военно министерство разяснява още, че „ английски специалисти " са взели участие и в удара по пристанището в Севастопол рано сутринта в събота. Според разнообразни източници, опустошения има най-малко по три кораба, един от които е и фрегатата „ Адмирал Макаров ", и по съветски миноносец. Русия приказва за „ незначителни вреди ", само че дефинира интервенцията като „ терористичен акт ", поради който се отхвърлят от зърнената договорка и няма да разрешат износа на храни от украинските пристанища.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР