Обвиненията за убийството на българското семейство в предградието на Торонто

...
Обвиненията за убийството на българското семейство в предградието на Торонто
Коментари Харесай

Последни новини за бруталния убиец на българско семейство от Торонто

Обвиненията за убийството на българското семейство в предградието на Торонто Аякс Кори Фен най-сетне ще се изправи пред съда в средата на септември. Той е упрекнат за гибелта на Красимира Пейчиновски и нейните деца – Рой и Веналия, написа

Забавянето на делото е поради пандемията от COVID-19, а през септември съдилищата на Дърам ще се заемат още веднъж с значими каузи за убийства, които изискват правосъдни заседатели.


Полицията го арестува откакто откри Красимира Пейчиновски, на 39 години, и 15-годишният й наследник Рой мъртви след получен сигнал на 911 от вкъщи им на 14 март 2018 година 13-годишната й щерка Веналия, която полицията също намира в къщата със съществени пострадвания, умря по-късно в болница в Торонто.

Фен, който е имал връзка с Красимира, получи 3 обвинявания в ликвидиране втора степен. Според последни сведения от прокурорската работа на Дърам Краун процедурите, предхождащи процеса, е планувано да стартират през юни, а 7-седмичният развой би трябвало да започва на 13 септември.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР