Обвиненията срещу мен в лобизъм няма как да бъдат аргументирани.

...
Обвиненията срещу мен в лобизъм няма как да бъдат аргументирани.
Коментари Харесай

Симеонов: Божков е едно невъзпитано хулиганче, което е набарало спрей с боя и пръска минувачите

 " Обвиненията против мен в лобизъм няма по какъв начин да бъдат аргументирани. Когато засегнеш нечии ползи, те упрекват в лобизъм. Същото се случи, когато започнах своята персонална борба против шума в " Слънчев бряг ". И тогава имаше обвинявания, че се пробвам да затворя огромните нощни заведения по морето в полза на някои други. Няма такова нещо. Същите бяха обвиняванията, когато започнахме борбата против Божков през 2018 година Във втория стадий, когато към този момент тя завърши сполучливо, бях упрекван, че разтребвам пътя за други огромни олигарси, които да вземат този бизнес. Даже се цитираха Делян Пеевски и Домусчиеви. По същия метод имаше обвинявания за всички борби, които в миналото съм водил. Няма никакъв лобизъм ", безапелационен бе ръководителят на НФСБ Валери Симеонов.

" Видяхте по какъв начин компаниите на Божков в продължение на 5-6 години не са давали никакви доклади. В случая с хазарта, с Националната лотария, става въпрос за огромни финансови ползи. В момента Божков е забавен, тъй като дейностите му се преекспонират от една друга телевизия. Неговото държание мога да го сравня с това на едно непораснало дете, невъзпитано хулиганче, което е набарало спрей с багра и пръска минувачите. Той блъфира от самото начало ", сподели още водачът на НФСБ в студиото на  " Здравей, България ".

" Не мога да приема за съществено държанието на човек с 18 обвинявания. Как за този интервал не се опита да се отбрани? Нищо сходно, той приказва всевъзможни други нелепости ", заяви още Симеонов.

Според него ползата към Божков ще стигне до едно естествено намаляване.

  " Божков до момента не е извадил нито едно доказателство за обвиняванията към фигури от властта, които хвърля през профила си във Фейсбук ", отсече водачът на НФСБ.

Попитан дали ще се причисли към политическия план на Цветан Цветанов, водачът на НФСБ разяснява, че към момента не се знае дали някогашният втори в ГЕРБ ще прави партия. " Първо не се знае ще прави ли партия, не се знае каква ще бъде тя, не е редно на база на персонални връзки да се построяват политически ", счита Симеонов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР