Обвиненията срещу Георги Семерджиев са за 5 престъпления. Едното е

...
Обвиненията срещу Георги Семерджиев са за 5 престъпления. Едното е
Коментари Харесай

Прокуратурата: Георги Семерджиев убил Хюриет със 155 км/ч

Обвиненията против Георги Семерджиев са за 5 закононарушения. Едното е закононарушение по член 343 по тази причина, че в град София е управлявал транспортно средство, използвал амфетамин и метамфетамин. Това съобщи наблюдаващият прокурор Чавдар Железчев.
Семерджиев е бил спиран за инспекция на 10 юни. Тогава той е дал позитивна проба за наркотични субстанции. Семерджиев е съумял да се измъкне от спрелите служители на реда, като се качил внезапно в автомобила си и тръгнал в неразбираема посока. Документите му останали в чиновниците на реда. Те са съставили докладни мемоари за избягало лице. Книжката му била отнета. 
" Понеже не можел да употребява номерата на автомобила си, той поставил неистинен немски регистрационни табели. На 5 юли 2022 година той е управлявал своето транспортно средство джип Ауди SQ7 откакто е използвал още веднъж метамфетамин. В рамките на по-малко от месец е регистриран за повторно като управлявал под въздействието на опиати. Той е бил заловен с 0,6 грама метамфетамин, за което също му е формирано досъдебно ", добави Железчев. 
В деня на съдбовния случай, към 23:03 часа, той карал по " Черни връх " с 116 км/ч повече от допустимото. В същото време таксиметров автомобил се движел против него, влезнал в кръстовище, разрешено за него и Семерджиев е навлязъл в същото кръстовище с висока скорост нито той, нито таксиметровия водач са можели да спрат.
Със 155 км/ч Семерджиев блъснал първата пешеходка Хюриет.
След това тялото на пешеходката било притиснато към металната ограда. Джипът се блъснал в металната структура на асансьорната част. Автомобилът се раздрал и предната част траяла придвижването си и блъснала със 60 км/ч втората пешеходка. Уврежданията им са били несъвместими с живота. Веднага след произшествието, на 17-тата секунда, Георги Семерджиев е излязъл през предната дясна врата и избягал, като в купето останали движимостите му, в това число и метамфетаминът.
Случаят е дипломиран от прокуратурата като " изключително тежък ". Налице са съвсем всички квалифициращи детайли. Липсва единствено един - действието не е осъществено на пешеходна пътека.
Семерджиев трайно е показал държание за неуважение на реда. Осъждан е и за други закононарушения. Наличието на толкоз доста закононарушения приказва за висока заплаха. 
Извършени са няколко огледа на местопроизшествието, както и на транспортното му средство. Извършени са претърсвания и изземвания, разпитани са 80 индивида. Материалите са събрани в 23 тома с документи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР