Обвиненията, които съм видял за Петя Банкова, не са за

...
Обвиненията, които съм видял за Петя Банкова, не са за
Коментари Харесай

Денков: Пеевски ползва нескопосан метод да прикрие проблемите в ДПС

Обвиненията, които съм видял за Петя Банкова, не са за корупция. А за разбъркване на хора на разнообразни позиции - това е част от нейната длъжностна характерност. Така разяснява пред публицисти Николай Денков от ПП-ДБ импортирания по-рано през днешния ден отчет от Делян Пеевски в Министерство на вътрешните работи, Прокуратурата и ДАНС по отношение на активността на Временната комисия от 49 Народно събрание за следствие на корупционните практики в Агенция „ Митници " и възможната роля на някогашния финансов министър Асен Василев в тях.

„ Пеевски е изпратил един отчет на 3 месеца до всички вероятни институции. Това е извънредно неблаговиден способ да се опита да прикрие проблемите, които имат в Движение за права и свободи - разкол, кавги и разединение. На второ място той беше привикан за чуване в Комисията за Нотариуса и Осемте джуджета ", добави той.

Денков напомни, че Асен Василев се е явил в Комисията за Агенция „ Митници " и е дал отговор на всички въпроси. По думите му Асен Василев няма какво да крие и няма от какво да се тормози.

И заключи, че Пеевски се пробва да отклони вниманието от същинския му проблем и го прикани да се яви в комисията и да показа неговата версия.

Напомняме, че дружно с още трима души Банкова бе упрекната за присъединяване в незаконна група за търговия с въздействие, контрабанда и подкупи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР