Обвиненият за жестокото убийството на 26-годишната Милена Динова в пловдивското

...
Обвиненият за жестокото убийството на 26-годишната Милена Динова в пловдивското
Коментари Харесай

Започва делото срещу мъжа, убил годеницата си заради ревност

Обвиненият за жестокото убийството на 26-годишната Милена Динова в пловдивското село Куртово Конаре се изправя пред магистратите от Окръжния съд в града.
 
Затвор от 10 до 20 години е наказването, което се планува за осъщественото от Илиян Рангелов закононарушение. Той е направил цялостни признания пред проверяващите, а претекстът за убийството на младата жена, която му е била избраница, е патологична ревнивост. В дома му беше открит ножа, с който е осъществено убийството.

Годеникът на Милена от Куртово Конаре призна, че я е умъртвил от ревнивост
 
Тялото на 26-годишното момиче беше открито в среднощ на 29 декември, предходната година, наоколо до дома, в който живеела с Илиян в село Куртово Конаре. Тя не се появила на нормалното място, от където тръгвала на работа. Милена е трябвало да бъде нощна промяна в месарска компания в прилежащото Ново село, откъдето е била родом. По тялото на младата жена бяха открити забележими следи от принуждение.
 
Илиян Рангелов беше настанен за лекуване в пловдивска болница, след като направи опит да се самоубие в ареста посредством прерязване на вените. По-късно беше върнат зад решетките.
 
Днес е първо съвещание по делото. По тематиката Млада жена е убита в село Куртово Конаре, няма арестуван Задържаха приятеля на убитата млада жена в Куртово Конаре Годеникът на Милена от Куртово Конаре призна, че я е умъртвил от ревнивост Оставиха в ареста мъжа, упрекнат в убийството на годеницата си поради луда ревност
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР