Обвиненият в тероризъм бос на фирмата за киберсигурност Тад груп“

...
Обвиненият в тероризъм бос на фирмата за киберсигурност Тад груп“
Коментари Харесай

Иван Тодоров зарязал семейството си заради знойна брюнетка

Обвиненият в тероризъм необут на компанията за киберсигурност „ Тад груп “ Иван Тодоров напълно накоро е претърпял и друга житейска драма, научи HotArena от негови познати.

41-годишният мултимилионер от Варна се е развел по трагичен метод със брачната половинка си Весела след 15-годишен взаимен живот.

Причината за разпадат на фамилията на обвинявания за хакерския пробив в системата на Национална агенция за приходите предприемач е тривиална – той среща нова обич в лицето на сензитивно по-младата от него и брачната половинка му брюнетка Гергана , разбра Уикенд.

Крехката тъмнокоса красавица завърта главата на Иван и поради нея той се реалокира да живее в София, устройвайки се с новата възлюбена в необятен апартамент от 300 кв.м. в тузарския жилищен комплекс „ Стела Бояна “, издигнат в полите на Витоша от „ Артекс “.

Баровецът обаче среща компликации около развода с някогашната си брачна половинка, с която имат дете на 12-годишна възраст. Зарязаната Венета безусловно вгорчава живота му, до момента в който разтурят брака си . Накрая, когато пристрастеностите поутихват, някогашните съпрузи се разират заслужено и почтено за родителските права на детето и месечната прехрана. 

" Иван заплаща 30 000 лв. месечно на някогашната си жена Венета. Тя има и някакво дялово присъединяване в част от ресторантьорската му империя “, разкрива доближен до варненския кибер необут.

41-годишният началник на компанията за киберсигурност управлява верига от 40 ресторанта за бързо хранене „ Събуей “ и е общоприет представител на международната марка за България и Румъния. Тодоров има ползи и в строителния и рекамния бизнес, а под негов надзор са над 30 печеливши компании. Сред тях е и сдружението за кибер сигурност „ Тад груп “.

Новата възлюбена на Иван Тодоров – хубавицата Гергана, е на 27 година и произлиза от заможно семейство . Тя е приключила висше обучение в влиятелен университет в Лондон. Хубавицата е известна измежду феновете на нощния живот в София с разкрепостеното си държание и с многочислените си непринудени познанства.

След хакерската спекулация, в епицентъра на която попадна Иван Тодоров, красивата Гергана побърза да изтрие общите си фотоси с него обществените мрежи Фейсук и Инстаграм . Нейни прияелки обаче довериха, че го е направила по гледище на обичания си Иван, който в сряда късно вечерта бе пуснат от ареста под гаранция от 100 000 лв..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР