Обвиненият в изнасилването и убийството на 7-годишната Кристин от село

...
Обвиненият в изнасилването и убийството на 7-годишната Кристин от село
Коментари Харесай

Извергът Мартин получи удар от най-неочакваното място. Оказа се, че самият

Обвиненият в изнасилването и убийството на 7-годишната Кристин от село Сотиря Мартин Трифонов няма да апелира мярката за неотклонение „ задържане под стража ”, която през днешния ден съдът му наложи.

Служебният бранител на 21-годишния мъж се е отказал от отбраната и е упълномощил различен юрист, осведоми bTV.

Както БЛИЦ заяви, на закрито съвещание, което се организира в сливенската болница, по искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Мартин Т., упрекнат в блудничество, обезчестяване и ликвидиране на малолетно момиче, чиято гибел е породена с особена свирепост и по изключително непосилен за жертвата метод.

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Мартин Т. Той е упрекнат за това, че на 15.08.2019 година в с. Сотиря, общ. Сливен, направил дейности за да удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с малолетно момиче, като използвал за това мощ и я привел в безпомощно положение, и действието е осъществено наново – закононарушение по чл.149, ал.3, вр. ал.2, т.1, предл.1 и т.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

Той е упрекнат и за това, че на същата дата и в същото обитаемо място, се съвкупил с малолетното момиче, като я принудил към това със мощ и я привел в безпомощно положение – закононарушение по чл.152, ал.4, т.1, вр. ал.1, т.2, предл.1 и т.3 от Наказателен кодекс.

Мартин Т. е упрекнат и за това, че на същата дата и в същото обитаемо място, съзнателно умъртвил малолетното момиче, като действието е осъществено по изключително непосилен метод и с особена свирепост – закононарушение по чл.116, ал.1, т.4 и т.6, вр. чл.115 от Наказателен кодекс.

Определението на Окръжен съд – Сливен може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас.

Междувременно в 17 часа пред постройката на общината в Сливен близки и познати на фамилията, както и жители на Сливен, започнаха да се събират на бдение в памет на дребната Кристин. С това хората желаят да изразят поддръжката си към скръбта на фамилията и упорстват за заслужено наказване за причинителя.

Близките на 7-годишното момиченце приканиха правосъдната система към правдивост. Те обявиха, че ще търсят отговорност и от незабавния медицински екип, който се е опитал да избави детето.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР