Обвинения в злоупотреба с положение и непристойно поведение хвърлиха сянка

...
Обвинения в злоупотреба с положение и непристойно поведение хвърлиха сянка
Коментари Харесай

Актриси обвиниха Джеймс Франко в сексуална експлоатация

Обвинения в корист с състояние и непочтено държание хвърлиха сянка върху репутацията Джеймс Франко, който преди дни бе почетен със " Златен глобус ". Пет дами упрекват артиста в разнообразни форми на полова употреба, като съгласно актрисата Роуз Макгауън Холивуд проявявал " изборна глухота " и " слушал истории за този непрокопсаник " от години.

Основните обвинявания идват от четири някогашни студентки на Франко, както и актриса, която той менторствал. Жените проговориха пред вестника " Ел Ей Таймс " и в обществените мрежи след церемонията в неделя, на която Франко, както доста други артисти, поддържа акцията против половото принуждение " Времето изтече ".

Според една от тях, Сара Титър-Каплан, по време на фотосите на секс сцена преди три години, артистът самоволно махнал предпазителите с физически цвят, които тя и други актриси носели върху интимните си елементи. Според две студентки артистът им се разкрещял, когато отказали да се съблекат за фотосесия. Според Каплан артистът взе участие в " корист с власт " на снимачните площадки, която експлоатира полово по-неизвестните актриси.

По време раздаването на " Златните глобуси " актрисата Али Шийди запита в " Туитър " за какво Франко е позволен на церемонията, отдадена на жертвите на полов тормоз, и загатна, че той е повода да се откаже от шоубизнеса. (Публикациите в следствие бяха изтрити). А колежката й Роуз Макгауън, чиято идна биография е отдадена на половото принуждение в Холивуд, поддържа думите й със известието: " Джеймс Франко наподобява като симпатяга, който искаш да гушнеш. Така наподобяват обаче и мечките. Избирателно глухия Холивуд слуша истории за този непрокопсаник от години. Но статута му на хипстър принца на Холивуд го защищава. "

Франко води актьорски класове в два просветителни центъра на име Studio 4. Потърсен от " Ел Ей Таймс " юристът му Майкъл Плонскър е отрекъл обвиняванията, съобщи Би Би Си. Самият артист също отхвърли по време на телевизионно присъединяване в Съединени американски щати, като добави, че поддържа всички, които разкриват, че са претърпели тормоз, защото дълго не са имали глас. " Не желая да им го лишавам по никакъв метод ", уточни Франко.

75-ата гала по раздаването на премиите " Златен глобус " мина под знака на солидарността с дамите, откакто следствие против холивудския продуцент Харви Уайнстийн провокира лавина от самопризнания и признания за полов тормоз в Холивуд.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР