Обвинените за жестокото убийство на русенската аптекарка Еранухи Пехливанян Гарабед

...
Обвинените за жестокото убийство на русенската аптекарка Еранухи Пехливанян Гарабед
Коментари Харесай

Обвиняем в убийството на аптерката: Съучастникът ми ме заплаши с пистолет, бях принуден

Обвинените за жестокото ликвидиране на русенската аптекарка Еранухи Пехливанян Гарабед и Михаил остават за непрекъснато в ареста, реши съдът.
Още по темата
Единият от двамата мъже се оправда, че е бил заплашван от колегата си и по тази причина е взел участие.

" Бях заставен да се включа, тъй като съучастникът ми заплашваше мен и сина ми ", сподели пред съда Гарабед. Той се разкая за закононарушението.

" Много скърбя! Аз му споделих да не я убиваме. Познавам тази жена, както и мъжа й. Но той ме заплаши с револвер, сподели, че ще убие мен и след това ще се върне да убие и сина ми, и фамилията ми ", съобщи Гарабед, представен от Нова телевизия.

Мъжете са обвинени за отвличането, удушаването и разчленяването на натрупа на Еранухи Пехливанян - собственичка на аптеки в крайдунавския град. По данни на проверяващите на 11 януари жертвата била похитена от посочените за причинители. Двамата мъже са я следили повече от месец, а дамата е носела в себе си огромни суми пари.

Пехливанян, която е брачна половинка на общински консултант от ГЕРБ в Русе, е излязла от една от аптеките си с 20 хиляди лв. у себе си привечер на 11 януари. Била е сама, тръгнала към автомобила си, паркиран до постройката на Национална агенция за приходите. Там е била пресрещната от похитителите, единият от които бил облечен с униформа, сходна на полицейска. Той изискал персоналната й карта, след което се качил в автомобила й, поставил й белезници и подкарал колата. Другият грабител се движил с различен автомобил след тях. По-късно жертвата била преместена от нейната в другата кола. Извършителите взели въпросните 20 000 лева, които тя носела в себе си, а по-късно я завели в дома й, където имало още 45 000 лева в разнообразни валути. Взели и тях.

Отвели я в покрайнините на град Русе, където е била удушена. На идващия ден разчленили натрупа и изхвърлили частите от него в река Русенски Лом, настояват от държавното обвиняване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР