Обвинението за насилствената фризура на Дебора от Стара Загора е

...
Обвинението за насилствената фризура на Дебора от Стара Загора е
Коментари Харесай

Прокуратурата разбрала за фризурата“ на Дебора от нейните показания

Обвинението за насилствената " фризура " на Дебора от Стара Загора е взето на база доказателствата, които прокуратурата е събрала в резултат на спомагателните разпити, направени в последния месец и откакто самото момиче е почнало да се възвръща .

Това стана ясно от думите на Десислава Калайджиева, наблюдаващ прокурор , в изявление за Нова телевизия. Припомняме, че, че сплотява двете обвинявания по отношение на Георги Георгиев - за побоя и за опасността, както и му повдига ново обвиняване - че принудително остригал косата на Дебора срещу волята й, като използвал и мощ - удар с пестник.

Както Десислава Калайджиева, по този начин и районният прокурор на Стара Загора Таня Димитрова увериха, че се работи интензивно и непрекъснато, само че прокуратурата работи на база събраните доказателства и съгласно вътрешното си разбиране . Нито Калайджиева, нито Димитрова обясниха " вътрешното разбиране " на прокуратурата преди казусът с насилието на Дебора да стане медийно и когато обвиняването беше за причиняване на лека телесна щета, а Георги Георгиев не беше арестуван.

На нито един от наблюдаващите делото " Дебора " прокурори не е оказван напън , съобщи още Десислава Калайджиева, която е част от този екип обвинители. Тя отхвърли също да има вмешателство в работата им.

По думите на районния прокурор на Стара Загора Таня Димитрова следствието е щяло да протече по тъкмо същия метод, даже да нямаше толкоз необятен публичен отзив на случилото се.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР