Обвинението срещу бившия президент Доналд Тръмп от голямо жури в

...
Обвинението срещу бившия президент Доналд Тръмп от голямо жури в
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е обвинен след разследване на схема за плащане на тайни пари

Обвинението против някогашния президент Доналд Тръмп от огромно жури в Ню Йорк хвърли нацията в неразучени политически, правни и исторически води и повдигна куп въпроси за това по какъв начин ще се развие наказателното дело.

Окръжната прокуратура в Манхатън проверява Тръмп по отношение на хипотетичната му роля в загадка скица за погашение на пари и прикриване на звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс, която датира от президентските избори през 2016 година

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп приказва на Конференцията за консервативно политическо деяние (CPAC) в Hilton Anatole на 6 август 2022 година в Далас, Тексас. CPAC започва през 1974 година и е конференция, която сплотява и приема консервативни организации, деятели и международни водачи в разискването на настоящи събития и бъдещи политически стратегии. (Снимка от Брандън Бел/Гети изображения)
Последното по обвиняването против някогашния президент Тръмп
Въпреки че обвинителният акт – който е импортиран под щемпел – към момента не е оголен, Тръмп и неговите съдружници към този момент накъсаха окръжния прокурор Алвин Браг и решението на огромното жури, като го оповестиха за „ политическо гонене и интервенция в избори на най-високо равнище в историята.”

Тръмп е изправен пред повече от 30 обвинявания, свързани с бизнес измами в обвинителния акт, заяви CNN. Остава под щемпел.

Бившият президент се чака да бъде изправен пред наказателния съд в Манхатън идващия вторник, само че времето за явяване остава несигурно.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР