Oбвинение в сексуално насилие застигна и холивудската екшън звезда Силвестър

...
Oбвинение в сексуално насилие застигна и холивудската екшън звезда Силвестър
Коментари Харесай

И Силвестър Сталоун с обвинение за сексуален тормоз

Oбвинение в полово принуждение застигна и холивудската екшън звезда Силвестър Сталоун. Той обаче изрично отхвърли изказванията в обезчестяване на 16-годишно момиче в Лас Вегас през 1986 година
Британският в. "Дейли мейл " разгласява през вчерашния ден роман на жена, съгласно която през 1986 година артистът дружно с бодигарда си я насилили в хотел Хилтън в Лас Вегас. После Сталоун я заплашил с физическа кавга, в случай че тя опише за случилото се.
Според в. "Дейли мейл " полицията на Лас Вегас е съставила протокол на съображение на обявата, само че потърпевшата жена отказала да сътрудничи на следствието и да предяви обвинявания против Сталоун.
Говорителят на артиста дефинира обявата като изцяло нелепа и измислена история, написа Българска телеграфна агенция.
Темата за половото принуждение е изключително настояща в Съединени американски щати поради абсурда с продуцента Харви Уайнстийн, упрекнат от десетки дами в похищения, измежду които и актрисите Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу. Последваха обвинявания и против актьорите Кевин Спейси и Дъстин Хофман.
Политиката не остана в страна от абсурда.
Седем дами упрекнаха някогашния американски президент Джордж Буш в непочтено държание. Последното обвиняване пристигна от жителка на щата Мичиган. Тя сподели, че случаят станал преди 25 години в град Дибърн. Тогава дамата, чието име не се оповестява, била на 30 години и взела участие в предизборна демонстрация за преизбирането на Буш-старши на президентския пост.
По време на групова фотография той опипал задните й елементи. Това е първият случай, в който жена твърди, че е била обект на непочтено поведение от страна на Буш, до момента в който той е бил президент. Буш-старши бе президент от 1989 година до 1993 година. Инцидентът, който разказва дамата, станал през 1992 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР